Miten voit kasvaa, jotta saat todellisen voimasi esiin?

 • Tuntuuko, että junnaat paikoillasi, etkä meinaa päästä eteenpäin?

 • Kaipaatko selkeyttä ajatuksiin, tunteisiin ja tavoitteisiin?

 • Haluatko saada paremman ymmärryksen kyvyistäsi ja todellisesta potentiaalistasi?

 • Oletko jäänyt jumiin itsesi pienentämiseen ja rajoittaviin uskomuksiin?

 • Haluatko nähdä itsesi uusin silmin, syvemmin ja laajemmin?

 • Kaipaatko peilausta ja uutta näkökulmaa oman toimintasi kehittämiseen?

 • Tarvitsetko ajattelukumppania, jonka kanssa jäsentää ajatuksia ja kulkea kohti sydämellä määriteltyjä tavoitteita?


Coachina autan sinua näkemään voimavarasi, kirkastamaan suuntaasi ja astelemaan rohkeasti kohti niitä asioita, jotka oikeasti tuntuvat hyviltä ja innostavilta.

Sekä haasteet että mahdollisuudet asettuvat uuteen asentoon, kun saamme mieleen selkeyttä ja yhteyden omaan viisauteemme. Tässä auttaa myötätuntoinen, kunnioittava ja rehellinen kohtaaminen – sitä myös coaching parhaimmillaan on.

Olen hyvä näkemään sen sinulle ominaisen sisäisen liekin, joka sinua kutsuu. Aina sitä ei itse huomaa. Ja joskus jo nähdyksi tuleminen ja itsensä kuuleminen on ratkaisevaa.

Coaching on selkeyttävä ja aktivoiva prosessi, jonka myötä voit jäsentää tilannettasi, herättää kipinöitäsi ja ottaa omia vahvuuksiasi käyttöön. Voit pohtia suuntaasi ja hahmottaa niitä asioita, jotka oikeasti innostavat. Saat tapaamisten myötä syvempää ymmärrystä itseesi ja tunnistat osaamisesi paremmin. Otat tärkeitä askeleita eteenpäin haluamaasi suuntaan.

Kenelle coachaukseni sopii?

Teen coachingia erityisesti yrittäjille, asiantuntijoille, luovan alan toimijoille ja muille rohkelikoille, jotka haluavat tuntea itsensä syvemmin ja toteuttaa itseään isommin. Usein asiakkaitani yhdistää se, että jokin sisäinen palo heissä etsii muotoa ja suuntaa. He kaipaavat keskustelukumppanuutta, uusia näkökulmia ja rohkeutta toimia. Coachaava yhteistyö avaa yllättäviä ovia ja ikkunoita, sekä sisäiseen että ulkoiseen maailmaan. 

Minua kuvataan coachina läsnäolevaksi, kuuntelevaksi ja tarkkanäköiseksi. Osaan tiivistää olennaisen, näen vanhojen tarinoiden läpi ja autan fokusoitumaan siihen, mikä tuo voimaa. Haluan yhdistää syvällisen tason aina käytäntöön ja toimintaan. Mielestäni keveys ja huumori toimivat usein portteina todelliseen ymmärrykseen.

Mitkä teemat ovat minulle tärkeitä coachingissa?
Oman osaamisen ja tietoisuuden kehittäminen, luovuuden vahvistaminen, yhteys omaan viisauteen. Myötätuntoinen suhde itseen, ilon seuraaminen, uusien näkökulmien avautuminen ja oman ilmaisun avaaminen. Toiminta ja askeleet, jotka oikeasti vievät eteenpäin ja tuottavat niitä tuloksia, joita asiakas todella haluaa kokea.

Business coachina minulla on erikoisosaamista työelämään, yrittäjyyteen ja omaan ammattilaisuuteen liittyvästä yhteistyöstä.

Lue lisää business coachingista!


Mitä coaching antaa?

 • Tilanteen ja ajatusten selkeyttäminen

 • Tavoitteiden ja suunnan kirkastaminen

 • Osaamisen ja vahvuuksien esiin tuominen

 • Myötätuntoisen suhteen luominen itseen

 • Kannustava peilaus omalle ajatteluprosessille

 • Oivalluksia ja uusia näkökulmia

 • Rohkeutta tarttua mahdollisuuksiin

 • Tukea omalle tavalle ilmaista ja toteuttaa

 • Aktivointia kohti tarkoituksenmukaista toimintaa

DSC_5031BWp.jpg

Miten toimin coachina?

Sovi kanssani ilmainen puolen tunnin puhelu, jolloin voit rauhassa kuulostella, onko coaching sinulle ajankohtaista ja sovinko minä sinulle coachiksi. Tutustumispuhelu ei sido sinua mihinkään. mirkka@miridium.fi / p. 044 529 5993


Kokemuksia asiakkailta

———————————————————————————-

Niinä kuukausina, kun olin Mirkkan valmennettavana, tilanteet vaihtelivat työssäni äärilaidasta toiseen. Mirkka oli minulle korvaamaton keskustelukumppani, kun mietin vahvuuksiani ja työn kehittämistä. Terävillä havainnoillaan ja hyvillä kysymyksillään hän piti minut oikealla tiellä ja vahvisti uskoani omiin mahdollisuuksiini haasteellisella alalla. Mirkka on coachina taitava, varmaotteinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen häntä lämpimästi business coachina!

Kajsa Nyman, konseptisuunnittelija & copywriter, Lause Helsinki

———————————————————————————-


Sain coachingista apuvälineitä oman ajattelun selkeyttämiseen ja omien vahvuuksien hahmottamiseen. Coaching sai minut vihdoin raivaamaan aikaa määriteltyjen asioiden aktiiviseen pohtimiseen. Tästä oli apua myös uuden työpaikan saannissa. Mirkka on rauhallinen, analysoiva ja luottamusta herättävä. Hän heittää haastavia ja syväluotaavia kysymyksiä, joihin vastaaminen vaati myös lupauksia itselleni. Pidin tavasta, jolla hän pisti minut pohtimaan kannustavalla tavalla omia vahvuuksiani. Henkilökemia pelasi ja Mirkkan kanssa oli helppo keskustella luottamuksellisesti asioista.

Mia

———————————————————————————-

Sait ajatuksistani hyvin kiinni ja kuuntelit aidosti ja olit läsnä. Vaikka taustamme olivat erilaiset, niin kuitenkin koin, että ymmärsit näkökulmani hyvin ja osasit tarvittaessa kyseenalaistaa uskomuksiani. Et antanut minulle valmiita malleja vaan teit kertomastani hyviä yhteenvetoja ja niiden kautta ohjasit ajatteluprosessiani. Osoitit arvostusta minua kohtaan siitä mitä ajattelen, miten ajattelen ja mitä haluan olla tulevaisuudessa. Isoin onnistuminen oli mielestäni oman suunnan selkiytyminen ja että hahmotin nykyisistä tehtävistä niitä tärkeitä ja mielekkäitä juttuja.

 Riikka

———————————————————————————--

Coachaus oli tarpeen sitkeän uraan liittyvän kriisitilan avaamisessa. En olisi varmastikaan viitsinyt tai ehtinyt muuten miettiä millainen oikeastaan olen, kun on ollut täysi vauhti päällä töissä. Ei tietysti ole ollut tarvetta pysähtyä. Kerroin antamastasi tehtävästä vaimolleni ja hän oli ehkä hieman yllättynyt, kun sanoin, että tämä on "hyvää tavaraa". Keskustelu ja itsensä löytäminen on tärkeää. Enemmän kuin koskaan, kun ihmiset ovat sekaisin tässä rakennemuutoksen ja muiden haasteiden sekamelskassa. 

 Tero

————————————————————————————-

Coachattavana oleminen oli aluksi hieman jännittävää, mutta sen yli pääsi heti ensimmäisen tapaamisen alkupuolella ja asioista oli helppo jutella. Kun asiat sanoi ääneen, ne tuntuivat paljon konkreettisemmilta. Ymmärsin mitä asioita on työstettävä eteenpäin ja mitä käytännön muutoksia pystyn tekemään elämässäni. Coachauksen innoittamana sain selvitettyä erään työhön liittyvän konfliktin, mikä vaikutti suuresti elämäni laatuun. Itsevarmuuteni työssä alkoi kohota seurausten kautta. Kokonaisuutena kokemus oli todella hyvä!

Mirva

—————————————————————————————--

Sain coachaukselta paljon ja olen jäänyt miettimään oman asenteen kehittämistä.
Minulle jäi valmennuksesta tavattoman positiiviset muistot. Olet herkkä kuuntelemaan ja tekemään huomioita. Annat tilaa omille ajatuksille. Tämä on mielestäni hieno ominaisuus sinussa, koska usein ihmiset sortuvat tekemään nopeita vääriäkin johtopäätöksiä ja sitten viemään keskusteluita niiden pohjalta eteenpäin.
Suurin anti minulle oli saamani toisen peilaus omasta itsestä ja ajatuksista.

Kristiina

 
 
DSC_4953p.jpg
 

Coachauksessa ymmärsin, mitä asioita haluan työstää eteenpäin. Sain tämän innoittamana selvitettyä työhön liittyvän konfliktin, mikä vaikutti suuresti elämäni laatuun. Itsevarmuuteni työssä alkoi kohota.
— Mirva
 
Mirkka on coachina taitava, varmaotteinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen häntä lämpimästi business coachina!
— Kaisa

 
icflogocolor.jpg

Olen sertifioitu business coach ja international Coaching Federationin jäsen.