Valmentavissa pienryhmissä saat syvällistä ohjausta itsesi toteuttamiseen ja samalla ryhmän tuen.

Coaching-ryhmä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat edistyä valmennuksen avulla ja samalla toimia ryhmässä. Luottamuksellinen pienryhmä antaa tukea, kannustusta ja erilaisia näkökulmia. Coaching-ryhmissä edetään yhteisten teemojen puitteissa, samalla kokemuksesi on kuitenkin henkilökohtainen. Yhteen ryhmään mahtuu mukaan vain viisi osallistujaa, jotta jokaista voidaan huomioida yksilönä ja ilmapiiri pysyy turvallisena. Syksyllä 2019 alkaa kaksi uutta valmentavaa pienryhmää.

* Suunnan selkeyttäjät: ryhmä alkaa ke 28.8.2019.
* Inspiraation etsijät: ryhmä alkaa ke 23.10.2019.

Coaching-ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Lapinlahden Lähteellä työhuoneellani.

 

Suunnan selkeyttäjät

Mitä haluat toteuttaa? Miten tuet itseäsi? Omaa suuntaa jäsentävä ja innostusta avaava coaching-ryhmä, alkaa 4.9.2019. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 16.30-18.00 Lapinlahden Lähteellä.

Mikä sinua kutsuu ja innostaa? Haluatko toteuttaa itseäsi syvemmin? Kaipaatko rohkeutta etenemiseen?

Tule pieneen valmennusryhmään saamaan selkeyttä ja luottamusta polkuusi. Suunnan selkeyttäjät -ryhmässä keskitymme kuulemaan paremmin sisimpiä toiveita ja innostuksen kuiskauksia. Voit tehdä valintoja, jotka todella herättävät sydämesi eloon! Teemme oivalluksia herättäviä harjoituksia ja jaamme ajatuksia luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Tässä ryhmässä painotetaan kannustavaa, hyväksyvää ja läsnäolevaa asennoitumista, ei niinkään suorituksia tai aikatauluja. Valmennusryhmän tavoitteena on auttaa sinua saamaan rohkeutta, selkeyttä ja innostusta oman seuraavan suunnan muodostamiseen ja käytännön askelien ottamiseen itseäsi kunnioittavalla tavalla.

Tämä coaching-ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka mietit, mitä haluat elämässäsi nyt toteuttaa. Tunnet, että sinulla on jotain annettavaa, joka ei vielä ole päässyt tarpeeksi esiin. Kaipaat ehkä kannustusta, tukea ja uusia näkökulmia. Valmennusryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista omaan kasvuun ja ryhmän kokoontumisiin.

Coaching-ryhmä sisältää viisi tapaamista, kestoltaan 1 h 30 min. Yhteyttä pidetään myös sähköpostitse. Ryhmä aloittaa ke 4.9..2019. Varaa paikkasi jo nyt!
Hinta: 180 € / hlö (sis. alv). Laita viestiä: mirkka@miridium.fi tai täältä.

 

Inspiraation etsijät

Luovaa ajattelua ja kokeilevaa asennetta vahvistava coaching-ryhmä aloittaa tammikuussa 2020, keskiviikkoisin 17.00-18.30.

Hei maailman ihmettelijä ja mielikuvituksen rakastaja! Etsitkö elämääsi rikastavaa outoutta ja erilaisia näkökulmia? Kutsuuko sinua pölyttyneen ajattelun tuulettaminen ja kokeileva asenne?

Inspiraation etsijät on pieni valmennusryhmä, jossa keskitytään vanhojen ajatusmallien kyseenalaistamiseen ja oman luovuuden herättämiseen. Teemme yksinkertaisia, mutta innostavia luovia harjoituksia sekä jaamme kokemuksia ja oivalluksia ryhmässä. Tutkailemme omien epäilyjen takana lymyäviä ilonkipinöitä, ja otamme avuksi mielikuvituksen lentoa sekä arkista uteliaisuutta.

Valmennusryhmässä vallitsee luottamuksellinen ja kunnioittava ilmapiiri. Keskitymme luovuuden ja inspiraation teemoihin keskustelun ja tehtävien muodossa. Saat itse täysin valita, miten paljon haluat muille jakaa ajatuksiasi. Painotamme kannustavaa, hyväksyvää ja avoimen uteliasta asennoitumista.

Tämä ryhmä on suunnattu sinulle, joka haluat avata luovaa puoltasi ja kaipaat virkistystä jumiutuneisiin ajattelumalleihin. Tavoitteena on saada inspiraatiota, ideoita ja oivalluksia omaan ilmaisuusi ja elämääsi. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista omaan kasvuun ja ryhmän tapaamisiin sekä avointa mieltä.

Coaching-ryhmä sisältää viisi tapaamista, kestoltaan 1 h 30 min. Yhteyttä pidetään myös sähköpostitse. Ryhmä aloittaa alkuvuodesta 2020. Voit kertoa kiinnostuksestasi tai varata paikkasi jo etukäteen. Laita viestiä: mirkka@miridium.fi tai täältä!
Hinta: 180 € / hlö (sis. alv.)

 

IMG_0926p.jpg
 
 
miridium_pallo.png
 
 

Valmennusryhmä auttaa saamaan rohkeutta, selkeyttä ja innostusta oman seuraavan suunnan muodostamiseen ja käytännön askelien ottamiseen.

 

Sinulle, joka haluat avata luovaa puoltasi. Tavoitteena on saada inspiraatiota, ideoita ja oivalluksia omaan ilmaisuusi ja elämääsi.