Pysähdy. Hengitä. Kuuntele.
Kaipaatko selkeyttä mieleen ja suuntaa tekemiseen?

 

Business coaching: selkeyttä ja luottamusta omaan tekemiseen

IMG_4571.JPG

Mitä todella haluat tuoda itsestäsi esiin? Coaching on ajattelua avaava, kannustava ja luottamuksellinen prosessi, jossa voit yhdessä coachin kanssa jäsentää tilannettasi ja ottaa sisäisiä kipinöitäsi paremmin käyttöön.

Työelämään: läsnäolon taitoja ja luovaa asennetta

IMG_9316.jpg

Läsnäolo- ja tietoisuustaitoja voi käyttää apuna, kun haluamme vahvistaa luovaa puoltamme ja uudistaa ajatteluamme. Järjestän koulutuksia sekä luovan ajattelun tukemisesta että tietoisuustaitojen käytöstä hyvinvoinnin tukena työssä ja arjessa.

Coaching-ryhmät: oivalluksia ja kaikupohjaa kasvulle pienryhmässä

IMG_9867 (2) 2.jpg

Coaching-ryhmä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat edistyä valmennuksen avulla ja samalla toimia ryhmässä. Luottamuksellinen pienryhmä antaa tukea, kannustusta ja kiehtovia näkökulmia oman polkusi kirkastamiseen.


DSC_4917p_mv.jpg

Kaikki mikä sinussa haluaa tulla esiin

Olen Mirkka-Maaria Niskanen: business coach, tietoisuustaitojen ohjaaja ja luovan ajattelun valmentaja. Toimin selkeyttäjänä ja näkökulmien avaajana sekä läsnäolon ja luovuuden puolestapuhujana.

Olen tarkkanäköinen ja intuitiivinen havainnoija. Autan sinua näkemään selkeämmin omaan ytimeesi ja totuuteesi. Osaan katsoa tarinoiden läpi ja huomaan sen, mikä on olennaista. Kannustan kuuntelemaan omaa sisintäsi ja inspiraatiotasi! Mikä sinussa haluaa tulla enemmän esiin? Kuinka tunnet täyteyttä, luottamusta ja tasapainoa?

Minusta on aina mahtavaa nähdä, kuinka ihmisessä syttyy liekki itsen toteuttamiseen. Samoin tuntuu valtavan tärkeältä, kun ymmärrys ja myötätunto itseä kohtaan kasvaa edes hiukan. Se luo pohjaa kaikelle kasvulle.

Lue lisää minusta.

 

Ajankohtaista


Luova asenne esiin -verkkokurssi

Luova asenne esiin -verkkokurssi käynnistyy uudelleen syksyllä 2019 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Kurssin tarkoituksena on vahvistaa yhteyttä omaan luovuuteen, tarjota inspiraatiota ja rohkaista ilmaisuun omalla tavalla. Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka koet, että luova puolesi on jäänyt vähän piiloon ja haluaisit ottaa sitä enemmän käyttöön. Verkkokurssi sisältää viikoittaisen alustuksen teemasta sekä erilaisia harjoituksia, jotka liittyvät mm. läsnäoloon, havainnointiin, kokeiluun ja rohkeuteen.

 
IMG_8547p.jpg

 

Luovan toteuttamisen valmennusryhmä alkaa syyskuussa

Haluatko lähteä toden teolla toteuttamaan luovuuttasi tänä syksynä? Haluatko ilmaista itseäsi yhä enemmän sydämellä ja rohkeudella? Tule mukaan pienryhmään, jossa saat yksilöllistä ohjausta, innostavia harjoituksia ja kannustavaa kaikupohjaa. Ryhmään mahtuu mukaan 4-8 ihmistä kerrallaan. Kuljemme yhdessä vaikuttavan ja syvällisen matkan. Tämä ryhmä käynnistyy ke 11.9.2019.

IMG_9867 (2) 2.jpg

 


Don’t be afraid of your light.
Don’t be afraid of your dark.
Everything in you
creates your unique spark.


 
miridium_pallo.png
 

Avataan mieli mahdollisuuksille!

 

“Mirkka oli minulle korvaamaton keskustelukumppani, kun mietin vahvuuksiani ja työn kehittämistä. Terävillä havainnoillaan ja hyvillä kysymyksillään hän piti minut oikealla tiellä ja vahvisti uskoani omiin mahdollisuuksiini. Mirkka on coachina taitava, varmaotteinen ja helposti lähestyttävä.”

“Sain coachingista apuvälineitä oman ajattelun selkeyttämiseen ja omien vahvuuksien hahmottamiseen. Coaching sai minut vihdoin raivaamaan aikaa määriteltyjen asioiden aktiiviseen pohtimiseen.”

“Sait ajatuksistani hyvin kiinni ja kuuntelit aidosti ja olit läsnä. Koin, että ymmärsit näkökulmani hyvin ja osasit tarvittaessa kyseenalaistaa uskomuksiani. Et antanut minulle valmiita malleja vaan teit kertomastani hyviä yhteenvetoja ja niiden kautta ohjasit ajatteluprosessiani.”

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia


Haluatko saada silloin tällöin kuulumisia postilaatikkoosi?

Liity mukaan Miridiumin postituslistalle! Lähetän epäsäännöllisesti tietoa palveluistani ja ajankohtaisista asioista sähköisissä kirjeissäni. Pyrin antamaan posteissa myös inspiraatiota ja käytännön vinkkejä. Tietosi ovat turvassa eikä niitä luovuteta kenellekään kolmannelle taholle. Listalta voit poistua helposti aivan milloin haluat. Tervetuloa!