Asiakkaiden kokemuksia

Kurssit, työpajat, koulutukset

Huom! Luova asenne esiin -verkkokurssin palautteet voit lukea kurssin esittelysivulta.

****

"Erinomainen opetus ja sisältö. Kyseinen kurssi antoi eväitä pidemmällekin, joten tuntuu, että jotain uutta jäi kytemään ja oppiminen edelleen jatkuu. Kiitos tästä!"

*****

"En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta kurssi olikin todella syvällistä asiaa. Siinä oli sisältöä, ja olet todella hyvä vetämään tuollaista aihetta. Kurssin harjoitteet olivat todella hyvät! Erittäin monipuolista noin pienessä ajassa. En olisi uskonut, että heittäydyin kuin itsestään niihin kaikkiin suurella ilolla. Varsinkin luovuustehtävä avasi kauan kiinni olleen oven! Mielestäni kurssilaisten tarinat olivat tärkeä osa kurssin kokonaisuutta. Ihmiset olivat ihanan avoimia. Kurssista jäi todella paljon ajatuksia ja intoa. Ja kiitollisuutta. Kiitos siis sinulle hyvästä kokemuksesta. Olet selvästi oikealla alalla ja asialla.”

*****

"Mindfulness-kurssi oli erittäin positiivinen kokemus. Käyn läpi säännöllisesti saamaani materiaalia ja hyödynnän sitä niin arjessa kuin työssä ja kaikissa ihmisten kohtaamisissa. Sait minut innostumaan aiheesta todella!"

*****

"Kiitos Mindfulness-kurssista, sain siitä paljon pohtimisen aihetta ja intoa muuttaa omia vanhoja ajatusmalleja. Tunnit oli hyvin rakennettu, oli tietoa ja rauhoittavia harjoituksia, keskustelun kautta oli kiva kuulla toistenkin ajatuksia. Itselleni etenkin harjoitukset toimivat hyvänä herättäjänä, kun ymmärsin, miten paljon omia kaavoja voi muuttaa. Olet aito ja selkeä ohjaaja, oli helppo olla mukana. Nyt vaan opit käyttöön, itsestähän se on kiinni."

*****

”Tällaiset pysähtymishetket tulevat tarpeeseen, vaikka kiire yleensä onkin. Itse sain mindfulness-tuokiosta uutta virtaa ja myös uusia ’ajatuksen siemeniä’. Jäin miettimään läsnäolon merkitystä. Eniten yllätti se, miten iso muutos omassa olossa tapahtui lyhyessä ajassa.”

 *****

”En tiennyt mindfulnessista entuudestaan mitään, joten oli kiinnostava päästä tutustumaan aiheeseen. Sessiosta tuli rauhoittunut olo. Ohjaajan rauhallinen olemus ja ääni sopivat hyvin tilanteeseen.”

*****

”Ihana nollaushetki, jossa pääsi irti työhuolista ja sai ajatukset vapaalle. Oli myös todella mukavaa ja mielenkiintoista tutustua työkavereihinsa tältä kantilta: jakaa yhteistä leikkiä ja oppia siinä samalla ihan uusia puolia työtovereista. Mielenkiintoista oli huomata, kuinka erilaisia luomuksia kukin kehitti, kuinka jokaisella tosiaan on omanlaisensa ajatuksenjuoksu.”

*****

 “Hyvä kurssi, annan lähes täydet pisteet. Sain valtavasti energiaa. Kiitos. “

*****

"Luovan ajattelun kurssi herätti minussa halun luoda jotain uutta. Koen saavani vahvistusta työlleni harjoitteista ja sinun esittelemistäsi luovuuspointeista. Osaat kiteyttää kirkkaasti asioista olennaisen, se on lahja pursuavassa maailmassa!"

*****

”Minulle Luovan ajattelun tuokiot antoivat mitä lupasikin: herätteli luovaa ajattelua, tiivisti ryhmähenkeä ja antoi mukavan rentoutumishetken. Koin tuokiot kiinnostavina, jokaisen kerran jälkeen oli kiva kertoilla kotona ja kavereille mitä tällä kertaa tuli koettua. Pidin siitä, että ryhmämme pääsi vaikuttamaan sisältöön, ohjaaja vei tuokioita toiveiden mukaiseen suuntaan.”

 *****

"Todella hyvä opettaja ja kurssi. Ryhmässä oli hyviä tyyppejä ja syntyi kiinnostavia keskusteluja ja pohdintoja. Harmi kun jo loppui."

 ————————————————————————————————————————

Coachingista

Niinä kuukausina, kun olin Mirkkan valmennettavana, tilanteet vaihtelivat työssäni äärilaidasta toiseen. Mirkka oli minulle korvaamaton keskustelukumppani, kun mietin vahvuuksiani ja työn kehittämistä. Terävillä havainnoillaan ja hyvillä kysymyksillään hän piti minut oikealla tiellä ja vahvisti uskoani omiin mahdollisuuksiini haasteellisella alalla. Mirkka on coachina taitava, varmaotteinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen häntä lämpimästi business coachina!

Kajsa Nyman, konseptisuunnittelija & copywriter, Lause Helsinki

———————————————————————————-


Sain coachingista apuvälineitä oman ajattelun selkeyttämiseen ja omien vahvuuksien hahmottamiseen. Coaching sai minut vihdoin raivaamaan aikaa määriteltyjen asioiden aktiiviseen pohtimiseen. Tästä oli apua myös uuden työpaikan saannissa. Mirkka on rauhallinen, analysoiva ja luottamusta herättävä. Hän heittää haastavia ja syväluotaavia kysymyksiä, joihin vastaaminen vaati myös lupauksia itselleni. Pidin tavasta, jolla hän pisti minut pohtimaan kannustavalla tavalla omia vahvuuksiani. Henkilökemia pelasi ja Mirkkan kanssa oli helppo keskustella luottamuksellisesti asioista.

Mia

———————————————————————————-

Sait ajatuksistani hyvin kiinni ja kuuntelit aidosti ja olit läsnä. Vaikka taustamme olivat erilaiset, niin kuitenkin koin, että ymmärsit näkökulmani hyvin ja osasit tarvittaessa kyseenalaistaa uskomuksiani. Et antanut minulle valmiita malleja vaan teit kertomastani hyviä yhteenvetoja ja niiden kautta ohjasit ajatteluprosessiani. Osoitit arvostusta minua kohtaan siitä mitä ajattelen, miten ajattelen ja mitä haluan olla tulevaisuudessa. Isoin onnistuminen oli mielestäni oman suunnan selkiytyminen ja että hahmotin nykyisistä tehtävistä niitä tärkeitä ja mielekkäitä juttuja.

 Riikka

———————————————————————————--

Coachaus oli tarpeen sitkeän uraan liittyvän kriisitilan avaamisessa. En olisi varmastikaan viitsinyt tai ehtinyt muuten miettiä millainen oikeastaan olen, kun on ollut täysi vauhti päällä töissä. Ei tietysti ole ollut tarvetta pysähtyä. Kerroin antamastasi tehtävästä vaimolleni ja hän oli ehkä hieman yllättynyt, kun sanoin, että tämä on "hyvää tavaraa". Keskustelu ja itsensä löytäminen on tärkeää. Enemmän kuin koskaan, kun ihmiset ovat sekaisin tässä rakennemuutoksen ja muiden haasteiden sekamelskassa. 

 Tero

————————————————————————————-

Coachattavana oleminen oli aluksi hieman jännittävää, mutta sen yli pääsi heti ensimmäisen tapaamisen alkupuolella ja asioista oli helppo jutella. Kun asiat sanoi ääneen, ne tuntuivat paljon konkreettisemmilta. Ymmärsin mitä asioita on työstettävä eteenpäin ja mitä käytännön muutoksia pystyn tekemään elämässäni. Coachauksen innoittamana sain selvitettyä erään työhön liittyvän konfliktin, mikä vaikutti suuresti elämäni laatuun. Itsevarmuuteni työssä alkoi kohota seurausten kautta. Kokonaisuutena kokemus oli todella hyvä!

Mirva

—————————————————————————————--

Sain coachaukselta paljon ja olen jäänyt miettimään oman asenteen kehittämistä.
Minulle jäi valmennuksesta tavattoman positiiviset muistot. Olet herkkä kuuntelemaan ja tekemään huomioita. Annat tilaa omille ajatuksille. Tämä on mielestäni hieno ominaisuus sinussa, koska usein ihmiset sortuvat tekemään nopeita vääriäkin johtopäätöksiä ja sitten viemään keskusteluita niiden pohjalta eteenpäin.
Suurin anti minulle oli saamani toisen peilaus omasta itsestä ja ajatuksista.

Kristiina