Heissan!

Minä olen Mirkka-Maaria Niskanen – tai Mirkka. Olen business coach, kirjoittaja sekä tietoisuustaitojen ja luovan ajattelun ohjaaja. Läsnäolon taitoja, coachingia sekä omaa kokemustani hyödyntäen rohkaisen asiakkaitani luottamaan omaan viisauteensa, kuulemaan inspiraatiotaan sekä avaamaan mielen ikkunoita uusille mahdollisuuksille.

Kaikkea toimintaani yhdistää selkeyttäminen, uusien näkökulmien avaaminen ja tilan luominen oivalluksille. Pyrin kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen ja asioiden monipuoliseen tarkasteluun.  Sytyn luovuudesta, sillä se kuvastaa minulle jokaiselle ainutlaatuista kokemisen ja ilmaisun tapaa. Se meissä haluaa tulla esiin - tavalla tai toisella. Monenlaisen syvyyksien tutkimisen tuloksena minulle on syntynyt aika keveä askel elämän tanssiin.

Kuva: Aura nukari

Kuva: Aura nukari

 

Koulutukseltani olen filosofian maisteri, Certified Business Coach ja Mindfulness työssä -ohjaaja. Olen opiskellut myös mm. life coachingia, taideterapiaa ja tietoisuustaitoja monelta kantilta. Työelämässä yritysmaailmassa olen toiminut mm. viestintäkonsulttina, copywriterina ja projektipäällikkönä. Oma yritykseni Miridium on kulkenut mukana vuodesta 2002 asti, joko sivu- tai pääroolissa. (Vuosina 2015-2018 mukana kulki myös aputoiminimi Suhina). Olen tehnyt yrittäjänä teksti- ja sisältösuunnittelua, coachausta sekä ohjannut kursseja ja työpajoja.

Tällä hetkellä olen päätoiminen yrittäjä ja keskityn coachaukseen, tietoisuustaitojen ohjaukseen sekä luovan asenteen koulutuksiin. Toimin myös tekstien ja sisältöjen suunnittelijana. Näissä rooleissa voin sydämellä tukea kanssakulkijoita, yrittäjiä ja organisaatioita. Olen äärettömän innostunut tietoisuuden voimasta, luovuudesta sekä sisäisten voimavarojen esiin tuomisesta.

Kuva: aura nukari

Kuva: aura nukari

 

Coachina haluan opastaa asiakkaitani oman voiman löytämiseen, ajattelun avartamiseen sekä toiminnan ja suunnan selkeyttämiseen. Kouluttajana olen erikoistunut läsnäolon taitojen ja luovuuden tukemiseen. Kirjoittajana autan jäsentämään kokonaisuuksia ja tuomaan ydinviestit esiin.

Mielestäni kaiken kehittymisen ja kukoistamisen ytimessä on tietoinen, arvostava yhteys itseen ja maailmaan. Itselleni voimaa antaa loputon uteliaisuus sekä vallaton pilke silmissä.

Olen myös kahden tytön äiti, avovaimo, taiteen ja luonnon rakastaja. Suurten kysymysten pohdiskelija, laulava runoilija ja hiljaisuutta rakastava havainnoija. Valokuvausta ja sissitaidetta satunnaisesti harrastava kaunosielu ja kummalintu. Samalla olen luotettava, idearikas ja toisia kunnioittava yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä, jos haluat tulla coachaukseen tai kysyä lisää palveluistani!

Sydämellisesti,
Mirkka-Maaria Niskanen
p. 044 529 5993
mirkka@miridium.fi


 
 
 
Mirkka on rauhallinen, analysoiva ja luottamusta herättävä. Hän heittää haastavia ja syväluotaavia kysymyksiä, joihin vastaaminen vaati myös lupauksia itselleni.
— Mia
 

Koulutuksiani

  • Filosofian maisteri (HY, taiteentutkimus)

  • Certified Business Coach (BCI)

  • Mindfulness työssä -ohjaaja (Inspiral Coaching)

  • Life coach (MB)


 
icflogocolor.jpg
 

Olen sertifioitu business coach ja
International Coaching Federationin jäsen.