Heissan!

Minä on Mirkka-Maaria Niskanen – tai Mirkka. Olen business coach, kirjoittaja ja mindfulness-ohjaaja. Tietoisuustaitoja, coachingia sekä omaa kokemustani hyödyntäen rohkaisen asiakkaitani luottamaan omaan viisauteensa ja näkemään laajat mahdollisuutensa. Autan kirkastamaan olemisen ydintä ja tekemisen merkitystä.

Kaikkea toimintaani yhdistää selkeyttäminen, näkökulmien avaaminen ja tilan luominen oivalluksille. Pyrin kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen ja asioiden monipuoliseen tarkasteluun.  Monenlaisen syvyyksien tutkimisen tuloksena minulle on syntynyt aika keveä askel elämän tanssiin.

Kuva: Aura nukari

Kuva: Aura nukari

 

Koulutukseltani olen filosofian maisteri, Certified Business Coach ja Mindfulness työssä -ohjaaja. Olen opiskellut myös mm. life coachingia, taideterapiaa ja tietoisuustaitoja monelta kantilta. Työelämässä yritysmaailmassa olen toiminut mm. viestintäkonsulttina, copywriterina ja projektipäällikkönä. Oma yritykseni Miridium on kulkenut mukana vuodesta 2002 asti, joko sivu- tai pääroolissa. Olen tehnyt sen kautta teksti- ja sisältösuunnittelua, coachausta sekä ohjannut kursseja ja työpajoja.

Tällä hetkellä olen jo vuosia ollut päätoiminen yrittäjä ja keskityn coachaukseen, sparraukseen ja tietoisuustaitojen ohjaukseen. Toimin myös viestinnän ja sisältöjen suunnittelijana. Näissä rooleissa voin sydämellä tukea kanssakulkijoita, yrittäjiä ja organisaatioita. Olen äärettömän innostunut tietoisuuden voimasta, ajattelun kehittämisestä sekä sisäisten voimavarojen esiin tuomisesta.

Kuva: aura nukari

Kuva: aura nukari

 

Coachina haluan opastaa asiakkaitani oman voiman löytämiseen, ajattelun avartamiseen sekä toiminnan ja suunnan selkeyttämiseen. Kouluttajana olen erikoistunut läsnäolon taitojen ja luovan ajattelun tukemiseen. Kirjoittajana autan jäsentämään kokonaisuuksia ja tuomaan ydinviestit esiin.

Mielestäni kaiken kehittymisen ja kukoistamisen ytimessä on arvostava yhteys itseen ja maailmaan. 

Olen myös kahden tytön äiti, avovaimo, taiteen ja luonnon rakastaja. Suurten kysymysten pohdiskelija, laulava runoilija ja hiljaisuutta rakastava haaveilija. Samalla olen luotettava, työssäni täsmällinen ja toisia kunnioittava yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä, jos haluat tulla coachaukseen tai kysyä lisää palveluistani!

Sydämellisesti,
Mirkka-Maaria Niskanen


 
 
 
Mirkka on rauhallinen, analysoiva ja luottamusta herättävä. Hän heittää haastavia ja syväluotaavia kysymyksiä, joihin vastaaminen vaati myös lupauksia itselleni.
— Mia
 

Koulutuksiani

  • Filosofian maisteri (HY)

  • Mindfulness työssä -ohjaaja (Inspiral Coaching)

  • Certified Business Coach (BCI)

  • Life coach (MB)


icflogocolor.jpg
 

Olen sertifioitu business coach ja International Coaching Federationin jäsen.