Mikä on sinun toimintasi perusajatus ja kantava voima?
Kaipaatko ajatuskumppanuutta, joka auttaa selkeyttämään liiketoimintaasi ja omaa suuntaasi?

Pienyrittäjä toimii usein aika yksin ja mahdollisuus rakentavaan reflektointiin on harvinaista. On voimauttavaa ja näkökulmia avartavaa saada sparrausta oman toiminnan tueksi. Business coachina ja itsekin pienyrittäjänä autan sinua jäsentämään tilannettasi, näkemään todelliset lahjasi ja kirkastamaan toimintasi tavoitteita. Autan sinua vahvistamaan yhteyttä siihen liekkiin, joka on yrittäjyytesi taustalla!

MIkä on toimintasi ydin? Millainen suhde sinulla on itseesi ja omaan liiketoimintaasi?

Myös oman toiminnan markkinointi on helpompaa silloin, kun saat lisää varmuutta ja selkeyttä palvelusi ainutlaatuisesta merkityksestä. Miten sinun toimintasi tärkein arvosi muodostuu?

Ehkä myös kaipaat tekemiseesi uusia näköaloja, ajatusten tuuletusta ja uusiin mahdollisuuksiin tarttumista. Yrittäjän elämässä on useita kohtia, joissa valmentava sparraus on ratkaiseva apu.

  • Miten olet paremmin yhteydessä intohimoosi?

  • Tunnistatko toimintasi syvän merkityksen?

  • Mihin todella haluat keskittyä?

  • Mikä auttaa sinua luomaan ja uudistumaan? 

  • Mitä haluat viestiä ja ilmaista?

  • Kuinka pidät yllä omaa liekkiäsi ja jaksamistasi?

 

 
miridium_pallo.png
 

Kipinä syntyy luottamuksesta itseen ja omaan polkuun

Perustin yritykseni Miridiumin vuonna 2002 ja olen toiminut sen kautta monissa rooleissa: copywriterina, life coachina, työpajojen vetäjänä, viestintäsuunnittelijana, mindfulness-ohjaajana ja business coachina. Välissä olin vuosia ansiotyössä viestintäkonsulttina ja projektipäällikkönä. Kotiäitinäkin olen ehtinyt ”lojua”. Yrittäjäksi olen palannut aina uudelleen, koska arvostan tekemisen itsenäisyyttä ja vapautta – kaiken epävarmuuden uhallakin.

Moneen kertaan olen ollut eksyksissä tekemisen ja seuraavan suunnan suhteen. Olen kysynyt itseltäni lukemattomia kertoja, mitä todella haluan ja mikä on intohimoni. On suorastaan koomista, miten vaikealta se on tuntunut! Tyhjät epätietoisuuden kaudet ovat kuitenkin opettaneet sitä tärkeintä: luottamusta ja hyväksyvää asennetta itseä kohtaan. Vähitellen alkoi hahmottua myös se, että intohimo ei pohjimmiltaan synny tietystä tekemisestä vaan juuri luottamuksesta omaan sisimpään, syvään iloon. Sieltä käsin myös ideat ja suunnitelmat nousevat esiin uusin siivin!

Omien kokemusteni ja sisäisen työskentelyn myötä minun kipinäni sekä rakkaus omaan polkuuni on vahvistunut. Tiedän myös, miten valtavan tärkeää on matkan varrella saatu tuki, sparraus, selkeytys – ja myös ne takapuoleen potkaisut tarvittaessa. Coachina tarjoan sinulle kannattelevan tilan, jossa voit hahmottaa paremmin tilannettasi, tavoitteitasi ja etenemistäsi. Autan sinua vahvistamaan yhteyttä omaan kipinääsi. Sparraus on näköaloja avaava prosessi, jossa saat luotettavan kumppanin kanssa keskittyä ajattelemaan, jäsentämään ja oivaltamaan.

Pienyrittäjän sparrauksessa painotan coachaavaa otetta: en neuvo tai esitä valmiita ratkaisuja. Tuen sinua itse ratkaisemaan, näkemään, oivaltamaan ja tekemään valintoja. Toki tilanteen mukaan saatan kertoa myös omia näkemyksiäni ja kokemuksiani. Olen hyvä näkemään, mikä  on ainutlaatuista ja tärkeää sekä sinussa ihmisenä että liiketoiminnan kannalta. Huomaan myös niitä kohtia, joissa vähättelet ja piilottelet itseäsi, tai joissa annat vanhan tarinan ohjata valintojasi.

Tervetuloa palkitsevalle ja innostavalle kasvupolulle, jossa päästät itsesi kunnolla esiin!

 

Tule käymään!

Sovi kanssani ilmainen puolen tunnin tutustumiskäynti työhuoneelleni Lapinlahden Lähteelle! Tutustumistapaamisessa voit rauhassa kuulostella, sovinko minä sinulle coachiksi ja sparraajaksi. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.
Ota yhteyttä!

DSC_4953mvp.jpg

Kokemuksia asiakkailta

Niinä kuukausina, kun olin Mirkkan valmennettavana, tilanteet vaihtelivat työssäni äärilaidasta toiseen. Mirkka oli minulle korvaamaton keskustelukumppani, kun mietin vahvuuksiani ja työn kehittämistä. Terävillä havainnoillaan ja hyvillä kysymyksillään hän piti minut oikealla tiellä ja vahvisti uskoani omiin mahdollisuuksiini haasteellisella alalla. Mirkka on coachina taitava, varmaotteinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen häntä lämpimästi business coachina!

Kajsa Nyman, konseptisuunnittelija & copywriter, Lause Helsinki

 

 


 

Sparraus tarjoaa sinulle kannattelevan tilan ja peilauksen, jonka avulla voit paremmin hahmottaa tilannettasi ja etenemistäsi.