Luova asenne esiin

Huom! Heinäkuun ilmaiselle beta-kurssille ilmoittautuminen on päättynyt! Voit tulla mukaan seuraavalle kurssille, joka järjestetään syksyllä 2019. Kurssi on tällöin normaalisti maksullinen. Ilmoittaudu nyt odotuslistalle!

Luova asenne esiin on syvällinen ja samalla kepeä verkkokurssi, jonka avulla vahvistat yhteyttä omaan luovuuteesi ja saat lisää rohkeutta itsesi toteuttamiseen.

  • Vahvista yhteyttä omaan luovuuteesi kestävällä tavalla

  • Rohkaistu luottamaan omaan ilmaisuun ja toteuttamiseen

  • Luo kannatteleva pohja luovuudelle ja löydä ympäriltäsi inspiraatiota

  • Ota läsnäolon ja havainnoinnin taidot avuksesi

  • Saat viikoittain ajatuksia aiheesta ja useita helppoja harjoituksia

Tämä kurssi sopii hyvin myös työssäkäynnin oheen. Se antaa inspiraatiota eikä vaadi paljon aikaa (arvio n. 1-2 h / vko).

 
IMG_0122p.jpg
 

Mikä on kurssin tarkoitus?

Jokaisessa meistä on luovuutta, jota ilmaisemme ja toteutamme omalla tavallamme. Oma luova puolemme jää kuitenkin usein varjoon, kaiken muun alle. Samalla kaipaamme sitä. Miksi? Koska luovuuden koetaan antavan mm. merkityksellisyyttä, iloa, ajattelun vapautta, mielikuvitusta ja syvyyttä. Sen avulla voimme ilmaista itseämme ja tuoda omaa potentiaaliamme esiin.

Luova asenne esiin -verkkokurssilla käännämme huomion hetkeksi omaan luovuuteemme: mikä sitä vahvistaa ja miten sitä voi tuoda esiin? Tämä muutaman viikon mittainen kurssi tarjoaa tukea, oivalluksia ja uusia näkökulmia siihen, miten monella tavalla luovuutta voi ilmentää.

Tarkoitus on, että voit kurssin avulla vahvistaa yhteyttä omaan luovuuteesi ja saat lisää rohkeutta itsesi toteuttamiseen – ei vain ohimenevästi, vaan kestävällä tavalla.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka koet, että luova puolesi on jäänyt vähän piiloon ja haluaisit ottaa sitä enemmän käyttöön. Saatat kokea epävarmuutta ja arkuutta suhteessa luovuuteen tai tunnet, että elämässä ei ole riittävästi aikaa luovuudelle tai itsesi toteuttamiseen. Tunnet kaipuuta tutustua itseesi ja ilmaisuusi syvemmin. Kurssi tarjoaa ideoita ja vastauksia näihin haasteisiin.

Mitä kurssi sisältää?

Luova asenne esiin -kurssi sisältää viikoittaisen alustuksen teemasta sekä erilaisia harjoituksia, jotka liittyvät mm. läsnäoloon, havainnointiin, kokeiluun ja rohkeuteen. Olen huomannut, että luovien harjoitusten lisäksi on olennaisen tärkeää vahvistaa luottamusta omaan ilmaisuun. Siksi kannustava ja hyväksyvä suhtautuminen itseen on kurssin lähtökohta.

Tällä kurssilla luovuus ei liity niinkään taiteellisuuteen eikä mukana ole varsinaista taidetyöskentelyä. Luova asenne -termi viittaa siihen, että luovuus voi olla myös näkökulma, suhtautuminen ja ilmaisutapa. Se ei välttämättä vaadi tiettyä lahjakkuutta tai valtavasti aikaa. Se ei ole vaikeaa vaan itse asiassa koko ajan läsnä, kun vain kiinnitämme siihen huomion.

Kuinka toimia?

Voit nyt kertoa kiinnostuksestasi osallistua seuravaalle kurssille täyttämällä Ilmoittaudu-lomake. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Informoin sinua, kun seuraavan ryhmän varsinainen ilmoittautuminen alkaa. Kurssille liittyäksesi sinulla tuon hyvä olla Facebook-tunnus, koska ryhmä tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia toisten kanssa suljetussa Facebook-ryhmässä. Sinun tulee suostua sähköpostiosoitteesi liittämiseen kurssin listalle, jolta voit poistua heti kun haluat. Voit lukea lisää tietosuojakäytännöistämme täältä.

Voit itse valita ajan, jonka haluat käyttää tehtävien toteuttamiseen. Varaa kurssiin kuitenkin noin 1-2 tuntia viikossa.
sätietoa tulossa myöhemmin!

 

 
DSC_4880p.jpg


Moi!

Olen Mirkka-Maaria Niskanen, coach sekä tietoisuustaitojen ja luovan ajattelun ohjaaja. Olen useiden vuosien ajan pitänyt luovuuteen ja läsnäoloon liittyviä työpajoja. Niissä olen kuullut lukuisia tarinoita luovuuden esteistä ja myös nähnyt sen riemun, kun oma ilmaisu alkaa aueta tai kun pienikin oivallus syttyy. Luovuudessa kyse on usein oman sisimmän kuuntelusta ja päättäväisistä askelista kohti merkityksellisten asioiden toteuttamista. Siihen haluan tukea ja kannustaa sinuakin.

Päätös Luova asenne esiin -verkkokurssin pitämisestä syntyi hyvin pikaisella aikataululla kesäkuussa ja heinäkuun kurssi rakentuu on-the-go kesänvieton ohessa. Sisällöt, harjoitukset ja näkökulmat ovat kuitenkin kehittyneet pitkän ajan kuluessa, monien kohtaamisten ja omakohtaisten kokeilujen myötä. Tämä on minulle todellinen sydämen liekin asia.
Ilmoittaudu tästä odotuslistalle!